Uitzendbureau's.nl

In kaart gebracht

De coronacrisis heeft een behoorlijke impact gehad op de banenmarkt. Veel gezinnen zijn financieel en sociaal hard getroffen. Om een steentje bij te dragen, hebben wij alle uitzendbureau's van Nederland in kaart gebracht. Wellicht helpt u dit om weer bij het vinden van een passende baan. Heel veel succes!

Kosteloos

Alle activiteiten van de Uitzendbureaus.nl organisatie zullen geheel kosteloos zijn. Dit project wordt gesteund door DigiBit webdesign & development en Adriaens Blockchain & Cryptocurrency.


Vul het aanmeldformulier in

Gesteund door

Mijn naam is Erwin Adriaens, initiatiefnemer van het project uitzendbureaus.nlIk ben al bijna mijn hele leven zelfstandig ondernemer. Ik heb op dit gebied veel gedaan, veel meegemaakt en veel geleerd. Begonnen in de detailhandel en 21 jaar geleden DigiBit webdesign & development gestart. In de detailhandel met personeel gewerkt en nu als ZZP-er actief.

Het afgelopen jaar heb ik gezien hoe meer en meer gezinnen in de problemen kwamen. Dit ging mij aan het hart, want ik weet als geen ander dat stress en zorgen een behoorlijke impact hebben op je gezin. Vandaar dat ik besloten heb om uitzendbureaus.nl leven in te blazen. Wellicht helpt dit bij het vinden van een nieuwe baan via een van de in kaart gebrachte uitzendbureau's. Heel veel succes!

Deel deze website met familie, vrienden of kennissen